Jouw doelgroep is 24/7 online.

De wereld verandert. Fysiek en digitaal staan meer dan ooit met elkaar in verbinding en dat merk je als ondernemer. Je wilt meedoen, maar weet niet waar te beginnen. Ik help je daarbij en vertaal jouw verhaal naar een gebruiksvriendelijke én aantrekkelijke website met de juiste strategie en tools.

Als freelancer sta ik voor je klaar, niet alleen aan de start, maar ook op de langere termijn. Samen maken we ons sterk om jouw doel te bereiken.


Jouw verhaal

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Wat zijn jouw unieke eigenschappen als ondernemer en waar ligt de interesse van jouw doelgroep? Die formule vertaal ik naar inhoud en ontwerp.

Structuur en ontwerp

Een goede website begint met een heldere structuur en een krachtig ontwerp. Ervoor zorgen dat bezoekers hun weg weten te vinden en enthousiast raken van de look- and feel.

Ontwikkeling

Met de juiste tools zorg ik ervoor dat je website voldoet aan de laatste standaarden, werkt op ieder apparaat en veilig is. Je nieuwe website is klaar voor de toekomst.

Content management

Je bedrijf is continu in ontwikkeling en daarmee ook de inhoud van je website. Door het gebruiksvriendelijke content managementsysteem van WordPress bewerk je gemakkelijk zelf de content van je website.

Open source

WordPress is een open source content managementsysteem, daardoor heb je geen licentiekosten en profiteer je onbeperkt van verbeteringen die dagelijks toegevoegd worden door duizenden ontwikkelaars.

Maatwerk

Voor specifieke wensen ontwikkel ik custom modules en functionaliteiten op maat die aansluiten bij WordPress, zo hoef je niet te denken in beperkingen en ben je voorzien van slimme oplossingen voor ieder vraagstuk.

Hosting

Stabiele, betrouwbare en snelle webhosting is een voorwaarde om je website 24/7 online te houden. Hiervoor werk ik met een preferred supplier en is alles direct geregeld. Liever een eigen partij? Dat is ook mogelijk.

Support

Je kunt rekenen op een antwoord bij al je vragen. Ook denk ik je graag met je mee over de vraagstukken die je hebt en help ik je met het het verder ontwikkelen van je website. Zo sta je dus nooit stil, maar ga je vooruit.

Onderhoud

Periodiek onderhoud zorgt voor blijvende prestaties op het gebied van techniek en veiligheid. Ik controleer de website op verschillende punten en installeer de laatste updates voor de WordPress-installatie.